Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a műkörömről...

Mi a véleményetek a műkörömről? Hordasz műkörmöt? Milyen hosszút, milyen színűt?

Figyelt kérdés

Egy felmérést készítek, hogy vajon a magyar nők mennyire kedvelik a műkörmöket, viselik-e, rövidet vagy hosszabbat, illetve, hogy milyen színeket szeretnek.

Ne trollkodjátok szét, köszi :D

2014. nov. 18. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkora, mint a sajat körmöm, most epp korall színű.
2014. nov. 18. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Személy szerint taszít, ebből kifolyólag nem is csináltatok magamnak. Másokon a szolid, nem túl hosszú és igényesen megcsinált fazonokkal nincs bajom, de alapvetően elég proli dolognak gondolom, főleg a bazi hosszú, agyoncsicsázott fajtát.
2014. nov. 18. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

A felmérésbe kell ellene is, ezért írok ide.

Nem hordok műkörmöt. Mivel műkörmösnek tanultam jól ismerem, de magamon nem szeretem, (de volt párszor) mert alatta a valódi köröm tönkremehet, elvékonyodik, berepedezik, valamint ha rosszul teszik fel gombásodhat.

2014. nov. 18. 17:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

még sose volt műkörmöm, lehet nem is lesz

máson az egyszerű, szolid, természetes hatású, nem túl hosszú tetszik, de az ilyen hegyes vagy csicsás körmöket visszataszítónak és nevetségesnek találom

2014. nov. 18. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Van, de nem szeretem. A saját körmeim nagyon szépek és erősek, de egyik rokonom műkörmösnek tanul, szegénynek nincs sok ismerőse akit felkérhetett volna modellnek, és belementem, hogy építhet nekem. Sima francia, így tudom festegetni, azt imádom :) Előnye, hogy tovább megmarad rajta a körömlakk, mint a saját körmömöm.

Nem mondanám nagyon hosszúnak, és kocka formájú.

2014. nov. 18. 19:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsen, és nagyon nem is tetszik. Bár láttam már olyan embert akinek jól állt. A hosszú, csicsás, hegyes körmök szerintem nagyon nagyon rondák, főleg ha még le is van nőve..
2014. nov. 18. 19:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat, jöhet még!

Mentek a zöld kezek :)

2014. nov. 18. 20:40
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon nem tetszik. Számomra olyan bénának tűnik. De ha már muszáj, akkor a diszkrét, rövidre szavaznék.
2014. nov. 18. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik, miért viszolyog tőle?
2014. nov. 18. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindig egész rövid kocka van, főleg beépített dszítéssel, az nekem nagyon tetszik, soha nem csicsás a körmöm, a hosszú körmök szerintem már egyáltalán nem menők, olyan 4-5 éve volt divat a stiletto (nagyon hegyes, hosszú), de ma már senkin nem látom. Ja és végzett körmös vagyok, nem értem a másik körmöst, aki ideírt, ha jól tudna körmöt építeni, akkor nem vékonyodna el a köröm, az enyém sem vékonyodik el a műkörömtől, a legjobb alapanyagokat használom és óvatosan bánok a reszelővel.
2014. nov. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!