Szőke hajam van, enyhén szolis bőröm és barna szemem, milyen pirosítót válasszak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy erre nem lehet egyértelműen válaszolni, esetleg tudtok olyan üzletet (Pl. Dm, rossman) ahol segítenek a kiválasztásban?2014. nov. 16. 16:32
1/2 anonim válasza:
Èn eddig bármelyik rossmannban,dm-ben voltam segítőkèszek voltak az eladók.:)De müllerben is..szerintem:)
2/2 anonim válasza:
így látatlanban én valami téglás-terrakotta-meleg árnyalatot mondanék, mert a barna szemből-szoliból kiindulva gondolom inkább sárgás mint rózsaszínes tónusú a bőröd. a dm, rossmann meg ilyenekben a csajok inkább az árufeltöltéshez értenek én nem bíznám rájuk magamat, inkább olvass utána a neten vagy ha biztosra akarsz menni és van pénzed akkor irány a MAC, az ottani csajok értenek hozzá és széles a színválaszték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!