Milyen terméket használ a lány a videóban az ajkaira? (video lent)
Figyelt kérdés
Nem látom a márkáját a sminkterméknek és a videóból sem hallom ki. Ha esetleg külföldi márka akkor tudnátok nekem mondani Magyarországon megtalálható sminktermékek közül a megfelelőjét?2014. nov. 15. 20:14
1/5 A kérdező kommentje:
Csak a lényeget felejtettem el,a videót : http://www.youtube.com/watch?v=z1MF2mxtwp8
2014. nov. 15. 20:15
2/5 anonim válasza:
Én az Essence márkát ajánlom sok helyen megtalálható olcsó viszont nagyon jók a termékei
3/5 A kérdező kommentje:
És az Essence márkán belül mi a termék neve?:)
2014. nov. 15. 20:28
4/5 anonim válasza:
Essencenél gagyibbat nem is vehetnél, Lorealnak minőségiek a termékei és nem szárad ki tőle a szád, nem lesz cserepes, stb.
5/5 anonim válasza:
Urban Decay Lipliner - Naked 2.Amúgy ott volt az infóboxban. :) Szerintem nagyon hasonló a MAC Matte Taupe rúzsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!