Medusa piercingről tapasztalatok? Sok a baj vele?
Figyelt kérdés
Begyullad-e, fáj-e és amikor szúrják, érzéstelenítik? Lehet, hogy csináltatnék, de nem tudok róla túl sok dolgot...2010. jan. 28. 14:18
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy fáj, az ajkak tele vannak ideggel. Szerintem csúnya is :S
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem azt kérdeztem, hogy csúnya-e...
2010. jan. 28. 14:48
3/6 anonim válasza:
Rohadtul fáj,az tuti. Meg is érdemli,aki csináltatja. Szánalmas undormány.
4/6 anonim válasza:
ne osszátok már nem azt kérdezte h nektek tetszik-e hanem azt h fáj-e..
hát ha nem házilag csináltatod hanem egy normális helyen akkor biztos úgy ahogy tudják elérzéstelenitik..de szerintem is k*vára fáj mivel itt futnak a Septum idegei.
a neten még régen olvastam amikor az orrpc-ről kerestem infot h a gyogyulása kb 4-6 hét..
ha neked tetsziik akkor csináltasd meg.. mert végülis tökm1 h hova szeretnél pc-t mindegyik fáj amikor átszúrják
csak aztán nehogy megbánd :)
5/6 anonim válasza:
lidoval érzéstelenitik.. de sztem odamenj ahol fagyasztó spay-t is tesznek rá! bár ígyisúgyis fog fájni.. de talán nem annyira.. o_o
itt egy videó
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 1. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!