Budapesten hol találok alant látható kiegészítőket árusító boltot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy Budapesten hol lelek ilyen, vagy ehhez hasonló stílusú kiegészítőket áruló boltot. Rám bízták a beszerzést, de én nagyon nem ebben a világban mozgok, gondoltam dobok ide egy kérdést. Előre is köszönöm!
kép linkek:
2010. jan. 27. 15:41
1/5 A kérdező kommentje:
Apró kiegészítés, hogy természetesen, ha beleférne az időbe, a fentihez hasonló online boltból szerezném be, hiszen azért még csak fel sem kellene állni az asztaltól, de ez most nem opció.
2010. jan. 27. 15:43
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
első voltam. pontosítok :) :
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ Nézegettem, elég sokan készítenek ehhez hasonló utánzatokat. Nekem az is jó lenne, ha csak stílusában ilyen kiegészítőkkel foglalkozó boltot találnék. Tipikus trendi tini, scene darabokat árusítót itt Pesten, ahová a napokban benézhetek.
2010. jan. 27. 20:24
5/5 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.
Akkor menyj be egy H&M-be vagy C&A-ba. Igaz ezek ruhaboltok, de állítottak fel ilyen kis standokat, ahol már ékszerek is vannak. De még tudom ajánlani a Bijou Brigitte nevű boltot. Ha Budapesten laksz, akkor a Westendbe mindet megtalálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!