Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól néznek ki ezek a láncok?...

Jól néznek ki ezek a láncok? Képek lent

Figyelt kérdés
egy helyi boltban láttam ilyen, pontosabban nagyon hasonló láncokat ( 2000ft volt a legtöbb) Szerintetek megéri ennyiért? Ti mennyit adátok érte?
2010. jan. 27. 14:27
 1/5 A kérdező kommentje:
2010. jan. 27. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Jópofák, végülis egyre beruházhatsz!

Én személy szerint már nem vennék ilyet, 22 vagyok, és bár sok bizsum van, többnyire ezüstöseket szeretem, de ebből már kinőttem. Legyen 1-2 bohókás, de legyen olyan is, amit bálba, komolyabb helyre is fel tudsz venni.

2010. jan. 27. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
a nagy böhöm csillogó gagyik gyerekeknek jó max
2010. jan. 27. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első nagyon tetszik. :)

Ha nagyon-nagyon beleszeretek valamibe, akkor azokat általában megveszem.

És ez a 2000 Ft még nem is olyan drága a különböző márkásabb bizsuboltokhoz képest.

2010. jan. 27. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt se tudod mit szimbolizál :D a 3. ugyanis nemcsak szimplán mikiegérkét.Nekem az elsőn kívül mindegyik nagyon tetszik.
2010. jan. 27. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!