Ha nem sminkelünk teljesen és tökéletesen inkább ne is sminkeljünk egyáltalán?
Szia!
Szerintem ez arra gondolt, hogy például az elég csúnya, ha csak szájkontúrod van, de rúzs nincs a szádon. Vagy ha például csak rúzs, a szemeden meg semmi, de semmi, (és a rúzs erős) akkor az is elég furcsán néz ki. Vagy ha pattanásos valaki bőre, és nincs lealapozva, viszont valami hiper szuper szemsminkje van. Tudod? Oda kell figyelni az egyensúlyra. Ha sminkelsz, azzal fel kívánod hívni a figyelmet magadra, az arcodra. Ha pedig felhívod, akkor nézz ki tökéletesen.
Szerintem itt csak erről van szó. Vagy ha valaki nem tud sminkelni, akkor könnyen kinézhet úgy, mint aki belesett az anyu szemhéjfestékébe, vagy rúzsába. Meg például én azt nem szeretem, amikor az idős (de már tényleg idős) nénikék vastagon kihúzzák a szemüket....
Na, mindegy, ez egyéni vélemény.
Én nagyon enyhén szoktam felvinni az alapozót (éppen hogy csak a szem alatti karikákat eltüntessem, és akkor már ugye mindenhova kell egy kicsi, hogy ne látszódjon a színkülönbség), de csak enyhén, mert szép a bőröm, a számra sokszor egyáltalán semmit nem rakok, vagy csak szájfényt (ez fura amúgy, szerintem ha nincs a szádon semmi, csak a szemeden, az szép, de ha csak a szádon, és a szemeden egyáltalán semmi, az nem...legalább egy szempillaspirál, vagy valami...). Én a szememet szoktam hangsúlyozni, de azt sem viszem túlzásba. Régen megtanultam, hogy a szempillaspirál a legfontosabb sminkcucc, és ezt fejlesztettem tovább.
Olyan spirált használok, ami hatalmasra (azt hiszem az 5szörösére a szöveg szerint) nagyítja a szempillákat. Ez gyönyörű, feltűnő, és csodaszép. Más nem is kell.
Na, bocsi, hogy kicsit hosszú lett, de engem nagyon vonz a sminkelés, hát gondoltam megosztom veled.:)
Szép napot és sok sikert!!!!:)
Astor: Big & Beautiful
Ultra Volume Mascara
:):)
spirál egy kis arcpirosító púder és kész. gyorsan megvan és sokat dob a kinézeten.
amúgy sosem használok alapozót ilyesmit, nálam a nagy smink szemhéjfestés, rúzs, pirosító.
szerencsés vagyok jó a börtípusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!