Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az igaz h a hajvasaló nagyon...

Az igaz h a hajvasaló nagyon károsítja a hajat?

Figyelt kérdés

Valaki fejtse már ki ezt nekem!

köszi

15/L

2010. jan. 26. 19:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
teljesen töredezetté válik a hajad... :S
2010. jan. 26. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Igaz bizony.
2010. jan. 26. 19:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ha természetes színű a hajad használsz pakolást balzsamot hővédőt és alacsony hőfokon vasalsz akkor nem annyira károsítja.
2010. jan. 26. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

még szép hogy egészségtelen

nem is kicsit

2010. jan. 26. 20:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A hajvasaló napi használata erősen károsítja a hajat, mert elégeti és széttöri a szálakat.komoly sérüléseket okoz, főleg, ha a legmagasabb hőfokon használják, és ezeket a sérüléseket később nagyon nehéz, vagy nem is lehet helyrehozni. A hajvasaló tönkreteszi a hajszálak külső részét. A haj szárazzá válik, a szálak könnyen töredeznek és szétnyílnak. A hajvasalóval tönkretett hajat egy-két évig rövidre kell vágni, kerülni kell a hajsütő és hajszárító használatát, továbbá a napfényt. A haj károsodását elkerülendő a hajsütőt hetente legfeljebb két alkalommal szabad használni, csakis száraz hajon, és 170 fok alatti hőfokon.
2010. jan. 26. 20:04
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Azért ez nem mindenkivel van így... sokan paráznak az ilyen dolgoktól, mint pl a szoláriumtól is... de ez !nem mindenkinél! így van... én például minden nap vasalom a hajam, van h 2-3szor is... volt h 200 fokon is vasaltam, de már visszaálltam ilyen 170 körülire, mert ha magas hőfokon vasalod, akkor hamarabb kezd el zsírosodni :S Az én hajamnak nincs semmi baja... mondjuk én használok hővédő sprayt (boltban nem lehet kapni, csak fodrásznál), 2 éve vasalom a hajam, semmi baja nincs... még csak nem is száraz... De mondom, ez nem mindenkinél van így. A nagy átlagnál, tényleg nagyon károsítaná a hajat az én életmódom :/ mint ahogy az előző válaszoló le is írta :)
2010. jan. 26. 23:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ha egy héten egyszer használod az nem kárositja a hajad!Én egy héten egyszer max 2 szer egyenesitem ki ahajam Loreal Hajkisimitó-Hővédő krémet használok Rossmanba lehet kapni és nagyon jó éskülön a hajvégekre szoktam a Kallos kristály olajat kenni ez is nagyonjó ,nem töredezik el a hajvég.Ezt fodrászkellékesnél keresd!
2010. jan. 27. 12:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ :))

és kb mennyibe kerül?

2010. jan. 27. 14:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Az én hajvasalóm 11 ezer forint volt, állítható hőfokos, kerámialapos Remington.

Sztem vegyél hővédő spray-t is (kb. 2000 ft, DM-ben, Müllerben is lehet venni)

2010. jan. 27. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha nem viszed túlzásba a használatát, meg használsz ápoló pakolásokat akkor nem.
2010. jan. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!