Létezik olyan hajvasaló ami nem károsítja a hajat?
Figyelt kérdés
és mennyibe kerül kb. egy hővédő krém? :P2009. dec. 25. 20:36
1/10 anonim válasza:
hővédő sprayt vegyél szerintem:)
800-1200között kéne hogy legyenek
2/10 anonim válasza:
amelyik hővédő ér is valamit, 3-4-5 ezer körül van :) de vegyétek csak a gagyit...hosszabb távon nem jártok jól vele.
3/10 A kérdező kommentje:
2. Nem kell rögtön lenézni a másikat... csak ajánlott valamit. Mostmár ő is tudja h a drágább jobb, bár nem teheti meg mindenki h a drágábbat válassza.
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 25. 21:08
4/10 anonim válasza:
Nincs olyan hajvasaló ami nem károsítaná a hajat.De ami kerámia lapos az kevésbé, viszont hallottam most valami lézeres hajvasalóról hogy az mégkevésbé károsítja a hajat.
5/10 anonim válasza:
hülyeség hogy a kerámia lapos nem roncsolja annyira mert amikor nekem régen teflon volt szinte semmi baja nem volt a hajamnak a többi barátnőm pedig kerámia laposat használt és szarrá ment a hajuk,aztán én is vettem egy kerámia laposat és tönkre vágta a hajamat:(ennyit a kerámia laposról
6/10 anonim válasza:
nézi le a fene, de nem érted, h hosszabb távon a drágább az olcsóbb? egyrészt: ha nem roncsolódik a hajad annyira, nem kell annyi ápolóra költened, mintha széttörne.. nem kell durva beavatkozásokat kifizetned a hajaddal kapcsban... te ne nézd le azt, akinek van esze :) gondolkozz inkább...
7/10 A kérdező kommentje:
én nem nézek le senkit!
Neked szóltam h ne ugorj neki a másiknak rögtön, magyarázd el nyugisan! :)
köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 26. 19:27
8/10 anonim válasza:
figyelj, én wellát használtam 4000ft volt és szart sem ért..=)nem minden a drágaság
én ga.ma-t használok ami 900ft a fodrászkellékesnél 120ml ha megnézed a drágábbik fajtát,azok több mlsek tehát ugyanott vagy és ha drágát is veszel ügyelj h milyet fodrászom is mondta h a wellák azok szarok
9/10 anonim válasza:
Szerintem hajtípustól függ. Nekem pl. bejött a Wella, sőt a fodrásznál kapható Wella samponnak/balzsamnak köszönhetem, hogy úgy lettem feketéből újra szőke, hogy egy darab hajszálam sem tört el... De barátnőm pl. Tony & Guy-t használ és neki az jött be. Amúgy minden vasaló károsítja a hajat (ugyanúgy a hajsütővas is), csak van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. Az olyanok, amik szögegyenesre varázsolják a hajad pillanatok alatt, azok a legjobban (Remington). A legtöbb fodrász be tudja szárítani úgy a hajat, hogy vasalás nélkül is egyenes lesz és napokig ilyen marad, szóval szerintem érdemesebb a pénzt egy mosás/szárításra költeni mint a drága kencékre.
10/10 A kérdező kommentje:
jó persze értem, de nem járhatok 3 naponként fodrászhoz, h szárítsa be... :/
2009. dec. 27. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!