Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg lenézik azt aki nem...

K. Kilia kérdése:

Tényleg lenézik azt aki nem divatos ruhákban jár?

Figyelt kérdés

2014. okt. 30. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki lenéz, azzal nem érdemes törődni.
2014. okt. 30. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én goth vagyok, szóval közöm nincs a divatos ruhákhoz és nem szoktak lenézni.
2014. okt. 30. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Sose jártam divatos ruhákba mert nem érdekel a divat, ettől még mindenki szerint jól öltözök, nekem legalább van stílusom.
2014. okt. 30. 21:26
 4/5 Diamonocska ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg hogy divatos ruhád legyen hanem az, hogy az amit viselsz előnyösen álljon rajtad és jól érezd magad benne. Még egy fontos dolog: alkalomhoz illően öltözködj

Én rocker vagyok 14/L néhány divatmajom már beszólt egysze-kétszer...aztán?TESZEK RÁ! ha én jól érzem magam benne akkor mit izéljek. Aki igazán számít nekem az elfogad így ahogy vagyok

2014. okt. 31. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én például munkásban,öltönyben és farmerban is ugyanaz a szemétláda vagyok akit más emberek véleménye hidegen hagy. Ahogy előttem írta valaki: Van sílusom,ízlésem. Akinek nem tetszik ne nézze!

Jobb,mint majmolni másokat. ;)

2014. okt. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!