És mennyi van? Valamint az is érdekelne, hogy mit szeretsz inkább viselni, arany, ezüst stb.
2010. jan. 26. 09:06
1/8 anonim válasza:
Nyakláncok,ezekből nem sok mert nem szeretem,gyűrűk,ebből van kb 5db,fülbevaló,ebből olyan 15 pár,és karkötők,amiből annyi van hogy meg sem tudom számolni.Én az ezüstöt szeretem.
2010. jan. 26. 09:15
2/8 anonim válasza:
Semmilyen ékszerem nincs. Nyár végén törtek be hozzánk és az összes arany cuccomat elvitték. Nyakláncok, gyűrűk, karkötők, medálok.
2010. jan. 26. 09:17
3/8 anonim válasza:
KEttő aranylánc, egy vastag arany karperec, számos gyűrű- egyiket sem hordom. A fülemben hat db arany pont, a köldökömben egy arany piercing. A jeggyűrűm tetovált.
Ezüstből nagyon sok - ezeket sem hordom.Bizsukból is van sok, ezeket néha hordom.
2010. jan. 26. 09:37
4/8 anonim válasza:
Egy ezüst láncom, egy antikolt ezüst nyilas medállal vagy egy gyöngykagyló karika bőrre felfűzve, nyáron szintén bőrre fűzve valami fityegő, bokalánc címszóval: ezeket hordom.
Rengeteg karkötő, nyaklánc, fülbevaló, mégtöbb gyűrű, arany ezüst vegyesen, de nem szeretem őket.
Szintén rengeteg bizsu, azokat néha felveszem, egy-egy buliba alkalomra, kiegészítőként.
2010. jan. 26. 10:16
5/8 anonim válasza:
Sok ékszerem van: bizsuk, aranyak, ezüstök. Jó pár éve kaptam egy arany nyakláncot arany medállal anyutól, ezt azóta mindig hordom, majd kaptam rá egy másik aranymedált is aputól. Majd minden évben nagyobb ünnepekre ezüst karkötőket kaptam, mind hasonló, de mégis kicsit más. Ezeket nagyon szeretem, nagyon sokat jelentenek nekem. Bizsuból pedig rengeteg van: megszámlálhatatlan fülbevaló, viszont csak pár nyaklánc: talán 4-5, karkötőből szintén. Gyűrűm pedig egyáltalán nincs, csak ilyen kisebb koromból való dolgok. Viszont szeretnék, csak még nem találtam meg az igazit. :)
2010. jan. 26. 10:51
6/8 anonim válasza:
Arany, de abból jó sok. Csak olyat hordok.
2010. jan. 26. 11:30
7/8 anonim válasza:
Pici ezüst és köves fülbevalók (vagy 1 tucatnyi van:D), ezenkívül bizsu karkötőim, és pár bizsu nyakláncom. Fülbevalóból csak ezüstöt (néha napján bizsut) viselek, karkötőket és nyakláncot ritkábban, mert iskolában nem szeretem hordani őket.
2010. jan. 26. 15:49
8/8 anonim válasza:
Mindig rajtam vannak a barátaimtól kapott karkötök(gyüjtöm őket) és a piercingjeim és a fültágitóm, végül is ezek is ékszerek számomra.
Amugy rengeteg ékszerem van, főként fülbevalók és karkötők, sosem számoltam még XD de 10felett van a számuk jóval XD ez biztos XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!