Tudnátok ajánlani nekem valami extra erősen vízálló szemhéjtust vagy szemceruzát, ami nem potyog le cserepekben?
Figyelt kérdés
Eddig egyetlen egy tusom volt amit este is alig bírtam lemosni, de sajnos azt a fajta essence-t már nem találom sehol (olajzöld kupakja volt).
Azóta akárhány tust, ceruzát próbáltam ki, az egyik elkenődött 2-3 óra alatt, a másik egy csepp víztől megtöredezett, a harmadik érintésre lepotyogott...
Hozzáteszem mind vízálló feliratozású volt!
Tudnátok ajánlani nekem valamit, ami extra tartós, nem folyik, nem kenődik, és nem potyog?
2014. okt. 28. 20:46
1/2 anonim válasza:
Most a cosmopolitan újsághoz van ilyen essences szemhéjtus,ami esetleg megfelelhet.
2/2 A kérdező kommentje:
nem kell feltétlenül essecne-nek lennie, csak nagyon erős legyen :)
2014. okt. 28. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!