Más is ilyen sokat költ szépségápolásra?
Kiszámoltam, mennyi megy el egy hónapban, és megdöbbentem.
Amire minden hónapban vennem kell, az a betét (1500Ft) és a hajpakolás (1000Ft). Ehhez jön még a többi kiadás.
2 havonta:
-Sampon (600Ft)
-Tusfürdő (600Ft)
-Vattakorong (300Ft)
3 havonta:
-Arckrém (1000Ft)
-Arclemosó (1000Ft)
-Fogpaszta (300Ft)
-Fogkefe (400Ft)
-Kifésülőspray (600Ft)
-Hővédő (1200Ft)
-Dezodor (600Ft)
-Szempillaspirál (800Ft)
6 havonta:
-Hajolaj (2000Ft)
-Borotva (400Ft)
-Korrektor (1000Ft)
-Ajakápoló (300Ft)
Hihetetlen, mennyit elköltök, és ebből már lefaragni sem tudok.
Fél évre majdnem 32 000Ft.
Más is ilyen sokat költ?
20l
Én egy időben nem költöttem, csak sampon, tusfürdő, fogkrém, dezodor, ennyi. De meg is lett az eredménye, most megyek és legalább 10 centit vágatok a hajamból. Plusz 10 ezret otthagytam a drogériában, és még mindig egy csomó minden hiányzik csak ahhoz, hogy ápolt legyek egy minimális sminkkel. Plusz nagyobb kiadás lesz egy epilátor is, hosszútávon megtérül :)
Az a szomorú helyzet, hogy "természetes szépség" ide vagy oda, ha jól akarsz kinézni, az pénzbe kerül és kész. Én most úgy számolom, hogy havi 5-10 ezret el kell különítenem erre a célra, még nem tudom, honnan fogom lefaragni. Szerencsére a párom megérti és nem problémázik a dolgon.
Ezek alapdolgok...
Én a szépségápolásba csak a sminket veszem bele, hajápolószereket és a manikűröst.
Betét, tusfürdő, sampon, fogápoló dolgok, dezodor, arckrém, ez számomra mind alapdolog.
Ami innen nekem "luxus cikk"nek számít, értsd, nem feltétlen kellene, az a szempillaspirál, szemhéjpúder, korrektor, hajvédőszer, hajolaj. Na most én 1 éve ugyanazt a szempillaspirált használom, illetve barna árnyalatú sminket. A korrektor is megvan már vagy 1 éve, nagyon ritkán használom.. A parfüm kitart legalább fél évig, hajvédő szereket nem használok.
Ennyi költség belefér, az egyetlen ami tényleg most drága nekem az a manikűrös. Olyan 2 havonta 12ezerbe fáj.
2. Attól nőtt a hajad, hogy nem használtál hajápolókat?
Balzsamot sem? Mennyit nőtt mennyi idő alatt?
Sokkal többet költök, pedig feleennyi dolgot sem vásárolok, viszont minőségi termékeket használok csak.
Én nem nagyon értem, hogyan fogyhat el hajpakolás egy hónap alatt, vagy 2 havonta sampon meg ilyesmi?? Fenékig ér a hajam, de 4 hónapig kitart a samponom. A pakolás annál is tovább, a balzsam is. Szóval nálad én ezeket furcsállom... tudnál rajta spórolni szerintem, ha nem extra mennyiséget használnál el egy alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!