Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlanátok...

Milyen alapozót ajánlanátok száraz bőrre?

Figyelt kérdés
Jelenleg a Maybelline Affinitone alapozóit használom, régebben a simát, utána a 24H-sat most a Mineralt(talán ez vált be legkevésbé) Nagyon száraz a bőröm. Nagy bőrhibáim (ragyák,hegek,aknék,pattanások) nincsenek. Viszont eléggé durván piros az arcom. Azért használok alapozót, hogy elfedjem a pirosságot + egy szép egységes "tökéletes bőrt" kapjak. Még sosem próbáltam Maybelline-en kívűl más alapozót, mert a legtöbbről azt olvasom mindig, hogy mattít, szárít ami ugye nekem nem lenne jó. Kíváncsi lennék a véleményetekre, illetve a tanácsaitokra milyen alapozót ajánlanátok nekem? Köszönöm.
2014. okt. 16. 00:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is nagyon fontos, hogy hidratáld a bőröd: jó zsíros krémet használj éjszakára is és nappalra is (tiszta szívvel tudom ajánlani a Nivea Pure & Natural krémeit, mesések!).

Másodszor: mennyire piros az a piros? Nem lehet, h rozaceás vagy? Lehet, h nem ártana megmutatni egy bőrgyógyásznak az arcod.

Harmadszor: ha nincsenek bőrhibáid, szerintem tökéletesen megfelel egy BB vagy CC krém is. Én is BB-t használok, ez hidratál is és fed is, és ugyanúgy lehet korrektorozni és púderrel fixálni, mint az alapozókat.

Sok sikert! :)

2014. okt. 16. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal alapozót ajánlom, ami száraz bőrre tökéletes, sokkal jobb mint bármelyik Maybelline szerintem.
2014. okt. 16. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves első! Eléggé piros szerintem, én is gyanakodtam már erre viszont akárkinek mondtam, hólyének néztek hogy az nem ilyen mint az én pirosságom. Főleg középen jelentkezik nagy piros folt, ami ha hozzáérek mármint ha pl nem szivaccsal hanem kézzel viszem fel az alapozót csak még jobban kipirul, ugyanígy lemosásnál is. Néha, napközben is kipirosodik és olyan mintha égne az egész arcom, szószerint lángol ha odateszem a kezem. Viszont ez a probléma már akkor is megvolt amikor még nem használtam alapozókat. Gyanakodtunk magasvérnyomásra, de jelenleg jó, sőt néha alacsony. A doki nem mondott semmit erre a pirosságra. Viszont hormonális problémáim vannak, amelyeket jelenleg intézünk lehet hogy avval játszik össze. Mindenesetre jobban fogom hidratálni, viszont a BB krémmel kapcsolatban mindig vannak félelmeim. Krémmánián olvasta hogy pl a Garnier BB-jétől lett pattanásos a bőrük... Nem tudom... Te melyiket ajánlanád? Illetve már ha púder, akkor szerinted ha ígyis száraz melyik púder lenne jó? Mert nem szoktam púdert használni.

Kedves második: Köszi, utánanézek. :)

2014. okt. 17. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!