Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlanátok?

Milyen alapozót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A T zónám elég hajlamos a zsírosodásra, most a Maybelline Affinitone alapozót használok ami elvileg minden bőr típusra tökéletes. Viszont nekem a T zónám nagyon hamar átfényesedik még akkor is mikor púdert is raktam felé. Érdekelne ti tudtok e javasolni valami jobb alapozót ami kombinált, zsíros bőrre jó. Előre is köszönöm.
2014. okt. 14. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
talán alverde... és próbáld ki a kőpúdert is :)
2014. okt. 14. 20:10
 2/7 tiniyjorgefanXxx26 válasza:

Detto ! Nekem pont ugyanilyen bör tipusom van es en a Marselliend collect nevu alapozot hasznalom + egy teljesen matt a börömnél kicsivel sotetebb pudert es alig latszik

Sztem probald ki nekem bejött !! :)

2014. okt. 14. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Bourjois 123
2014. okt. 14. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak kifejezetten erre a célra készített mattító púderek, szerintem ruházz be egyre. Illetve az sem árt, ha mattító lapocskák vannak a táskádban, azzal felitathatod az olajat, ha átfényesedik a homlokod.
2014. okt. 14. 23:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat minden kép még utána olvasok azok az alapozók után amit írtatok. Mattító púdert is használok de úgy látszik ezzel az alapozóval nem sokat ér :) Viszont olvasgattam és arra jutottam hogy ki próbálom a Garnier olajmentes BB krémjét nagyon sok jót hallottam hátha be jön. Valaki használta már? :)
2014. okt. 15. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
én használom, tökéletes ;)
2014. okt. 15. 19:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor azt hiszem én is kipróbálom :)
2014. okt. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!