Milyen alapozót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
sziasztok.
Még sose használtam ilyen kütyüket, teljesen tapasztalatlan vagyok. Pár hónapja fehér foltok jelentek meg az arcomon :(( ezért gondoltam alapozóra :(
Ti milyet használtok?
Sajnos nagyon izzadós vagyok, és ezért nagyon félek a használatától! :(
2014. aug. 28. 10:26
1/7 anonim válasza:
Akkor szerintem inkább korrektort vagy púdert használj ;)
2/7 anonim válasza:
Avon BB vagy CC. Ez nem alapozó, hanem színezett hidratáló, szerintem nagyon jó. :)
3/7 A kérdező kommentje:
korrektorból melyiket ajánlanád? Nagyon sok van!
A garnier bb krémjéről hallottam nagyon sok jót, bár állítólag nagyon fénylik :)
2014. aug. 28. 10:46
4/7 anonim válasza:
Én a zsíros bőrre való Eveline BB krémet ajánlanám, BB krémhez képest jó fedése van és jól kontrollálja a faggyú termelést.
5/7 anonim válasza:
Eveline BB-t ajánlom én is. Zsíros bőrre nekem bevált, egész jól fed is. Habár a fehér foltokról ha nem tudod micsoda akkor kencézés előtt bőrgyógyásznak is mutasd meg, nehogy még rosszabb legyen a helyzet.
6/7 A kérdező kommentje:
voltam bőrdokinál, de nem nagyon foglalkozott velem. Azt mondta, talán tejtől van. Felírt egy 6000 ft-os krémet, ami talán hat (TALÁN), de csak 5-6 év múlva :D hülyeség...
köszi a tippeket, szerintem az utolsót kipróbálom:)
2014. szept. 1. 09:25
7/7 anonim válasza:
Én a Garnier olajmentes BB krémjét használom és tökéletes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!