Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Leírná nekem valaki az egészne...

Leírná nekem valaki az egésznek a menetét?

Figyelt kérdés
Az arcápolásról van szó. Ugye az arctisztítót nedves bőrre kell felkenni, de mennyi ideig kell rajta hagyni? Milyen vízzel ajánlatos lemosni, illetve előtte benedvesíteni (hideg,meleg)? Utána pedig a tonic jön és azzal csak bekened egyszer (vattakorongot átitatva), nem mosod le? Valaki leírná nekem:$ Valamint ezzel a folyamattal egy bizonyos idő után eltűnnek a miteszerek, és a pólusok is "helyre állnak"? Valamint ha csinálod rendszeresen nem lesz problémád?
2010. jan. 23. 18:00
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és arclemosót és tonicot minden nap ajánlatos használni, vagy elég hetente egyszer-kétszer?
2010. jan. 23. 18:07
 2/3 anonim válasza:

Rendszeres használat mellett is lehetnek pattanások, miteszerek, de a legfontosabb, hogy minden reggel és este használd az arclemosót és a tonikot is, illetve egy jó hidratálókrémet sem ártana beszerezned. Az arclemosót olyan vízzel mosd le ami kellemes a bőrödnek, elég csak felhabosítani a nedves bőrön és alaposan leöblíteni, majd jöhet a tonik és a krém. A lényeg hogy mindenből lehetőleg ugyanazt a márkát válaszd az összetevők miatt.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!

2010. jan. 23. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:
és sminkeltávolítás után este is kell arcápoló+ tonic, vagy csak tonic vagy egyik sem?
2010. jan. 23. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!