Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet, hogy nem való a számba...

Lehet, hogy nem való a számba az ajakpiercing? Kb 2 hónapja csináltattam, de egyre sűrűbben bedagad az alsó ajkam. A húsomban már szó szerint menetet csinált a karika. Nagyon fáj.

Figyelt kérdés
Aztán 1 hétig megint semmi. Miért van ez? A piercer direkt nem rakott bele kisebbet anno, mert mondta, hogy az alsó ajkam kicsit vastag.
2009. júl. 3. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! biztos vagy abban, hogy orvosi acél ékszer van berakva? nekem majdnem 3 éve van, magamnak csináltam, semmi baj nem volt vele, és kb fél éve vettem egy nagyon jo uzletben, nekem egyértelműnek tűnt, hogy orvosi acél, éshát nem az volt. begyulladt, kicseréltem, és két nap múlva már elmúlt. esetleg próbáld ki a műanyag ékszert pár napra, vagy az úgynevezett láthatatlan ékszert, esetleg a karikát cseréld ki egyenes szárú bogyóra, csak a teszt kedvéért. szerintem nincs olyan, hogy valakinek nem való bele, remélem segítetem.
2009. júl. 3. 01:39
 2/3 anonim ***** válasza:
ja, és ha pálcazáras a karikád, akkor ne babráld, ne forgasd, ugyanis nem teljesen sima így a felület ahol találkoznak, és ez is irritálhatja a lyukat.
2009. júl. 3. 01:40
 3/3 anonim válasza:

Nem lehet hogy esetleg érzékeny rá a bőröd?

Nekem nincs piercingem de szeretnék, csak kicsit félek, mert a testem a fülbevalót is nehezen fogadta el.

Meg amugy a test kilöki az idegen dolgokat, lehet hogy a tied is ellenkezik, ezért ilyen körülményes ez a piercing neked.

2010. dec. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!