13 éves vagyok és mindenki azért csúfol mert nem sminkelem magam mivel szerintem 13 évesen nincs rá szükségem és nem akarom tönkre tenni a bőrömet már ilyen fiatalon . Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 21:26
11/15 anonim válasza:
Jól teszed,hogy nem sminkeled magadat.Majd figyeld meg,hogy ezek a lányok 30 éves korukban úgy fognak kinézni,mintha 50 évesek lennének.MINIMUM!!!
12/15 anonim válasza:
vagy lehet, hogy 40 évesen úgy néznek majd ki mint egy 30 éves, mert mindennap időt fordítanak az arcápolásra, hidratálásra, rendszeresen járnak kozmetikushoz, UV védős alapozót használnak, és értenek a sminkeléshez.
13/15 A kérdező kommentje:
12-es kozmetikushoz én is járok kiszedetni a szemöldököm és eltüntetni a pattanásokat és rendszeresen hidratálom is az arcomat meg ha elmegyünk valami olyan helyre akkor teszek fel egy kis sminket itt most arról van szó hogy az iskolába nem egy kiló alapozóban meg egy tonna szemfestèkben meg vörös rúzsban járok
2014. okt. 13. 22:51
14/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.Teljesen beteges dolog 13 évesen sminkelni.Inkább árt mint használ. Én is 13 vagyok és az osztályból még senki sem festi magát. Pár év múlva ők fognak nagyot csodálkozni,milyen szép a bőröd amiért nem kented ki magad feleslegesen.Maradj természetes!😉 a fiúk is inkább arra buknak😀
15/15 anonim válasza:
Jaj, de bírom, amikor jön ide a sok smink ellenes azzal, hogy ők most jaj de jók meg jaj de szentek, mert "nem mérgezik a bőrüket vackokkal" 😂Anyukám 12 éves kora óta sminkelni magát, most 46 éves, de 15 évet letagadhatna! Szerintem ti csak irigylitek az olyan nőket, akiknek van tehetsége a sminkeléshez! És attól, hogy valaki sminkel, nem lesz "ribi"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!