Hogyan válasszak szemöldökceruzát?
A szemöldököm nagyon szép, az első pár napban, amíg frissen gyantázott. Sajnos nekem egy hét után kezd már visszanőni, hiába szedem, olyan rendezetlen hatása van, ráadásul nagyon sötét. Szeretném kipróbálni hozzá a szemöldökceruzát, hátha szebb lesz tőle.
A problémám az, hogy nagyon sötét a szemöldököm, és nem tudom, milyen szemöldökceruzát kellene hozzá alkalmaznom. Volt, ahol azt olvastam, hogy egyel világosabbat.
Aki ért ehhez, tudna segíteni?
A másik kérdésem, hogy miben tudom megkülönböztetni a szemceruzától? A városomban van egy bolt, TELE van szemceruzákkal, sminkcuccokkal, de egy darab szemöldökceruzát se találtam.
Én úgy tudom, legalábbis mindenhol az mondják, hogy a hajszínhez kell választani. (gondolj bele, alapból barna lány, aki kiszőkkíttette a haját, ha barna ceruzát használ a szemöldökére, akkor nem kicsit kiszeltündés hatást ér el vele)
Az van ráírva, hogy eyebrow pencil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!