Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnék magamnak ilyen...

Hogyan tudnék magamnak ilyen sminket készíteni?

Figyelt kérdés
[link]

#smink #kate connor
2014. okt. 8. 15:40
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen natúr smink úgy értem csak egy maximum két színből áll. Én úgy csinálnám meg hogy egy sminkalappal lealapoznám előtte a szememet (persze kinek mi) aztán a szemhéj mozgó részére (közepe) felvinnék egy világosabb árnyalatot abból a színből ami a képen is van. Gondolom ilyen rozsdaszín, aztán egy kicsivel sötétebbel árnyékolnám a széleinél. A sötétebb színt használnám az alsó szempilláknál felvinnék egy kis szempillaspirált és ennyi. Nem igazán látok rajta tusvonalat vagy ,hogy kihúzta volna szemceruzával szóval szerintem ez csak ennyi.
2014. okt. 10. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. okt. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!