Mi ez az új divat, hogy a csajokon férfi óra van?
Figyelt kérdés
Némelyiken nagyobb óra van mint a férfiakon.2014. okt. 7. 23:09
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy mégiscsak női óra, csak kicsit nagyobb.
Lehet, hogy transzvesztita/feminista/leszbi.
Lehet, hogy kölcsönvette a barátja, férje órát, mert az övé tönkrement és szerelőnél van.
2/5 anonim válasza:
Elvileg női óra, de tényleg elég bumszli a régen divatos női órákhoz képest. Nekem sem tetszik, de majd kimegy a divatból és jön más:D
24N
3/5 anonim válasza:
Mi ez az új divat, hogy mindenki azt nézi mi van másokon?
4/5 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok vak ezért látom.
2014. okt. 8. 17:20
5/5 anonim válasza:
Képet valaki mutatna, hogy mi ez az új divat? Én nem tudom mire gondoltok. De tény a legtöbb női óra nem praktikus csak dísz. Nekem is a férfiasabb tetszik, de nem csak a praktikusság miatt ilyen az ízlésem. A legtöbb női holmi nekem újabban túl csicsás, túl csajos a ruhákról ne is beszéljünk. Csupa uv szín stb...De ez már más téma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!