Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Otthonra magamnak csinálom...

Timikelacika kérdése:

Otthonra magamnak csinálom one step crystallakkal a körömöm most kezdtem pár hete de nem vmi szép miért?

Figyelt kérdés

hát mit mondjak a csillogos az elég jól is bírta meg szép, de van a nem csillogos belöle hát rákentem egy rétegbe nagyon csúnya csíkos lett két rétegbe sem az igazi, hát most én rontok el valamit vagy mivan?

ezt a one stepet ugye csak magába kell kenni, mondjuk nem is értek hozzá, nem a szakmám nyilván az is baj, nem tudom mit csináljak valaki tudna tanácsot adni?

2014. okt. 2. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok szakember, de ilyet szoktam mindig csináltatni a körmösnél. Ő úgy szokta, hogy először nagyon picit polírozza a köröm felületét egy puha reszelővel, utána ráfúj olyan sprayt, amitől elvileg jobban tapad a lakk a körömre. Utána következik a két réteg szín és egy réteg színtelen réteg.

Szépen szokott sikerülni, a világos színek néha csíkosak egy kicsit, de nem vészes.

2014. okt. 2. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Így kell csinálni, mint a videón, illetve én még teszek alá savas primert és base gel-t, mert azt szeretném, hogy tényleg ne jöjjön le egyetlen vendégemnek sem, illetve, o-s one step fedőt is teszek a tetejére, mert akkor szebben csillog. Nyugodtan felvihetsz egyébként több réteget, azért csíkos, mert rányomod az ecsetet és nagyon fontos, hogy nagyon vékony rétegeket vigyél fel, továbbá, a rétegek maradjanak ragacsosak, mert a teljesen kikötetett gél lakkra már nem tapad meg a következő réteg. Viszont ha vastagon dolgozol be fog ráncosodni és egyben lejön az egész, nem annyira egyszerű egyébként még körmösként sem. Gyakorold és kis idő után menni fog!

[link]

2014. okt. 7. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen próbálgatom most felvittem egyet az nem is lett olyan csúnya!!
2014. okt. 8. 08:58
 4/5 anonim válasza:
Szia! Én is ilyen gél lakkot vettem. Úgy használtam, minta körömlakkot és nagyon szép lett. Egyszínű bordó. Lehet keveset teszel rá, azért nem fed.
2014. okt. 13. 15:20
 5/5 anonim válasza:
Ja! A one step gél lakkhoz semmi más nem kell, csak az a speciális folyadék előtte. Nem kell reszelni sem ragasztó alá. Ha bemész egy Crystal üzletben elmondják. Nekem is ők mondták el és tök szép lett. Ez most a legújabb!!! Persze ha one steppet használsz.
2014. okt. 13. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!