Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg csak photoshop kérdése...

Tényleg csak photoshop kérdése, hogy valaki szép-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Honnan lehet valakiről kép alapján megállapítani hogy tényleg szép-e? Ezt most találtam...

[link]

2014. szept. 26. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Legalábbis az online világban. A valóságban már sminket használnak az optika javításához.
2014. szept. 26. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Photoshoppal bárki lehet bármilyen. Én legutóbb azon lepődtem meg hogy az új osztálytársam cigány... mert a fészbúkos képein hófehér bőre van mindenhol és kék szeme. A valóságban barna bőrű, barna szemű... na ő igazán ért a photoshophoz. Ja és jól is csinál képeket mert minden olyan magasnak, vékonynak tűnik, közbe meg 155 centi max a csaj.
2014. szept. 26. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyjából igen, persze ha rosszul csinálják, akkor rosszabb is lehet az eredmény, mint az eredeti állapot:-)

Meg persze a fények, a smink, a póz, az arckifejezés, stb szintén befolyásolhatja az eredményt, képekről nehéz megállapítani, hogy valóban szép-e az illető.

2014. szept. 26. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha te is értesz a ps-hez, akkor könnyű kiszúrni.

Tessék, egy kis bemutató:D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha valaki túl szép ahhoz, h igaz legyen, általában nem az:D

2014. szept. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!