Műköröm otthon?
Sziasztok!
Tudom sokan feltették előttem a kérdést és a válasz mindig az volt: "papír kell hozzá".
Ezt én is tudom csak sajnos én egy kisvárosban élek 1 db műkörmös van akinél mindig levegős lesz és leesik 3-4 nap után pedig rengeteg papírja van róla és 6000ért dolgozik. Pestre nem tudok felmenni,mert a férjem heti 6 napot dolgozik estig a 3 hónapos babánkra meg senki se tudna addig vigyázni,mert senkit se ismerek se erre (fél éve lakunk itt) se Pestre csak innen 200 kmre (alacsony padlós busz erre nem jár sajnos). A saját körmöm meg annyira gyenge,hogy úgy néz ki mintha rágnám (addig törik) pedig sose rágtam. Házhoz jövős körmöst kérdeztem többet is 15 alatt egyik se jött volna. A tanfolyamot szívesen megcsinálnám csak sajnos addig senki se tudna vigyázni a babára.
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek jó az induló szett vagy érdemesebb apránként megvenni az alapanyagokat?
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.
Tudod ez a házi körmözés se nagyon válik be. Legalább is nekünk nem. Barátnőmmel zselével próbálkozunk, úgy csinálunk mindent ahogy kell, mégis 2-3 nap után mint a matricát, letudom húzni a zselés műkörmöt a körmömről.
Kell hozzá a papír, mert biztosan tanítanak olyat a tanfolyamon, ami ezt kiküszöböli. Nekem is van gyerekem, nekem is gyenge a körmöm, itt sincs körmös, mert elköltözött 180 km-re, és tapasztalatból tudom, hogy ne nagyon éld bele magad, mert nem biztos, hogy az otthoni körmözés be fog válni.
Köszönöm a válaszokat. Úgy gondoltam,hogy megveszem ami kell aztán meglátom. Az is lehet hogy nem fog menni akkor marad a rossz körmös vagy keresek valakit aki hétvégén dolgozik. Ja és persze akkor eladok mindent. Egy próbát megér. Természetesen nem reszelném úgy,hogy tönkre tegyek valamit. Csak óvatosan.
Írtam privit. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!