Hi. Nemrég csináltattam köldökpc-t. Mennyi idő után lehet majd kicserélni?
6 hét az nagyon kevés.
a köldök pc. gyógyul a leglassabban. nekem még volt, hogy fél év után is be volt kicsit gyulladva. de én 2 hónap után cseréltem ki először.
előző vok.
de ha már nincs begyulladva akkor azért 6 hét után is kicserélheted.
lehet csak én szívtam vele ilyen sokáíg ám :S
Első vagyok:
Nekem adtak róla egy kezelési papírt, abban volt a 6 hét, és nekem szépen meg is gyógyult. 3x szúrattam eddig (mert mindig megereszkedik kicsit, nem tudom miért,és én feszesen szeretem)
Persze a fertőtlenítő rituálékat gyógyulás alatt minden nap végig kell csinálni :)
2. vagyok
én is nagyon sokat fertőtlenítettem, rendes bőrfertőtlenítővel, és jódot is kentem a lukba ( a folyékonyat), utána meg a szárra betadine kenőcsöt kentem, és azt forgattam bele (apu mentős szóval minden ilyesmim volt hozzá :) ) na és nekem ezek ellenére volt sokáig gyulladt :S
2. vagyok
mindenképp fertőtlenítsd le, mert ugyebár amikor megveszed, mindenki megfogdossa, meg te is megfogdosod és ki tudja, milyen bacik kerülnek rá :S mindenképp fertőtlenítsd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!