Szerintetek milyen? Jo lessz igy?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=6gNiDCCzn5A&feature=related
a vegen nezzetek meg vagy asszem h az elejen is mutatja...a farsangon goth szeretnek lenni...jol all ez szokesbarnas hajon? gondor szokes barna es vall ala ero..de persze egy csomo tupirral?
na milyen? >.<
2010. jan. 20. 17:10
1/3 anonim válasza:
Ha goth akarsz lenni, akkor sztem minél drasztikusabb hatású, annál jobb. Jól állna biztos, hajszíntől függetlenül is.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha nem túl sok lilát használsz hozzá és a rúzs feketébb lesz, akkor jól áll a szőkés hajhoz is.
bár én goth öltözékhez is csak feketét használok, és elég ritkán festem ki a szemem ennyire.
22/L
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod:)
még írhattok
2010. jan. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!