Miert lessz matt a kormom?
Figyelt kérdés
Marmint ha fekete lakkot hasznalok akkor kb. 2 nap utan elmegy a csillogo szine, es matt lessz.Miert van ez?Rossz a lakk vagy ujra le kell festeni?2009. okt. 4. 17:27
1/4 anonim válasza:
kenj rá egy réteg átlátszó lakkot
2/4 A kérdező kommentje:
ahh... koszi, akkor kell vegyek mert az nem jo ami van :P nagyon ragad.
2009. okt. 4. 17:33
3/4 igabcsy válasza:
A színtelen lakk jó ötlet.
De lehet kapni kimondottan fénylakkot is.
Egyébként nem biztos, hogy azért megy el a körmödfénye mert rossz minőségű a lakkod. Hanem bizonyos háztartási vegyiáruk (pl. vízkőoldó, hidegzsíroldó) megmarják a felületét.
4/4 A kérdező kommentje:
hat .. dolgoztam mint felvigyazo es ahogy pakoltam az arukat volt h hozza ert a termek a kormomhoz es gondoltam h azert megy el a szine, aztan most h itthon vagyok igyis 2 nap utan elmegy,de jo otletnek tartom en is az atlatszo lakkot.
2009. okt. 4. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!