Kövér lányok miért csináltatnak köldökpiercinget?
Megint kérdés, hogy ki számít kövérnek.
76 kg vagyok, van köldökpiercingem, de mikor csináltattam, akkor 67 kg voltam, (nem volt teljesen lapos hasam akkor se, de jól állt).
Nem hordok toppot, rövid felsőt, nem mutogatom a hasam, de hadd ne szedjem már ki azért, mert terhesség miatt felszedtem x kg-ot, és lett néhány stria a hasamon.
Nem tudhatjátok senkiről, hogy nézett ki, mikor megcsináltatta.
Tetoválásról meg annyit (és ez a piercingre is vonatkozik), az csináltasson, akinek tetszik, ne legyen már ez is súlyfüggő. Jut eszembe, jövő héten megyek csináltatni:-)(Karomra...) Szerintem ducibb lányon SEM a tetoválás (akár derékon), vagy a köldökpiercing a visszataszító, hanem ha kirakja a hasát, meg a méreténél 2 számmal kisebb csípőgatya. Na az tényleg gáz.
Mondjuk vékonyabb lányokon sem tetszik haskivillantós felső, pár éve még elment (16 évesen én is felvettem, már biztos nem tenném, ha úgy néznék ki, mint akkor, sem...)
nem azért de nem mindegy hogy kövér vagy nem kövér?
most azért mert valaki dagi DE szeretne köldökpiercinget NEM kell cinkelni érte ... ez gyerekes ha szeretne akkor csináltasson ezért senkit sem SZABADNA piszkálni...
ugyanakkor ha mutogatja az már más tészta...
hali 15/L [amúgy nekem is van köldökpc-m ]
"ugyanakkor ha mutogatja az már más tészta... "
Na igen, ezen van a hangsúly... Ehhez meg nem kell piercing, meg tetoválás:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!