Mi számít sok sminknek?
Én a következőket használom:
korrektor, alapozó(elég pattanásos az arcom), pirosító, szempillaspirál és szemceruza. Néha rúzs/szájfény.
Ha csak a boltba ugrok le, akkoris felteszek mindenből magamra.
Van aki szerint sok, ugyanakkormeg ha elnézem a kortársaimat, ők a szempillaspirál-szemceruza/tus illetve szemöldökceruza párosítást használják, meg az alapozót...
nekem ettől szép az arcom, de nem tudom, hogy soknak számít-e, mivel sokszor túlzásba szoktam esni, ha valami megtetszik.
Ki mit szokott használni? Ez szerintetek sok? 19/L.
Szerintem nem sok, de én alapozó ellenes vagyok. Nálam hangulatfüggő mit használok, legtöbbször szemhéjtust szempillaspirállal, de ha olyan hangulatban vagyok jöhet a színes tarka-barka smink is.
L/22
én ugyan fiú vagyok de sztem normális esetben olyan nincs h "sok" csak olyan h ízléstelen, igénytelen. ha mondjuk egy csaj nem tud sminkelni akkor egy vakolat van rajta vagy úgy néz ki mint egy bohóc, az elég gáz sztem. de van aki egy csomó sminket magára ken de ért hozzá és a végeredmény szép lesz.
szóval sztem ne a mennyiségtől tedd függővé inkább azt nézd h jó-e a stílusérzéked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!