Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek mi számít túl sok...

Nektek mi számít túl sok sminknek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
vörös ajkak, vastag szemhéjtus és alapozórengeteg kombója:)
2014. jún. 16. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a termékek mennyisége számít, hanem hogy hogyan használják. Egy tussal is lehet pl. túl erős sminket csinálni úgy is, ha semmi mást nem td
2014. jún. 16. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 'mi' hanem a mennyi. Főleg a tust, a spirált no meg az alapozót lehet nagyon elrontani. Aztán a hatalmas vörös ajkak is nézhetnek ki borzasztóan. El kell találni mindenből a mennyiséget.
2014. jún. 16. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a termékek mennyisége számít, hanem hogy hogyan használják. Egy tussal is lehet pl. túl erős sminket csinálni úgy is, ha semmi mást nem teszel magadra. Vagy használhatsz 10félét ízlésesen.

(Lehet 2x elküldtem véletlen telefonról, akkor bocs.)

2014. jún. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!