Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fekete hattyú smink szalagavat...

Fekete hattyú smink szalagavatóra?

Figyelt kérdés

Nagyon extrém lenne, vagy még belefér?

[link]

2014. szept. 16. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl extrém, abszolút nem illik egy szalagavatóra.
2014. szept. 16. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Ha olyan lesz a ruhád,simán elmegy a bankett részére :) Bevállalós,és egyed lehetsz,ha ilyen érdekes dolgok jutnak eszedbe :)
2014. szept. 16. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is extrém még utca viseletre is
2014. szept. 16. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Farsangra :D
2014. szept. 16. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
annyira szép, hogy a helyedbe még a tablófotózásra is ilyen sminket csináltatnék! :))
2014. szept. 16. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább jelmeznek való, szalagavatóra túl extrém. Nem tudom, hány szalagavatón voltatok, de tuti furcsán néznének rád, ha így mennél és okkal. Remélem, nem sértésnek veszed, nem annak szántam.
2014. szept. 16. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Hű, szerintem is sok kicsit. Valamilyen estélyre, bálba, jelmezes rendezvényre esetleg, de szalagavatóra még máson sem tudom elképzelni. Bár, én amúgy is az egyszerűség híve vagyok...Mindig arra gondolok, hogy készülnek fotók, felvételek, és majd az unokáim hülyének néznek. :D Persze ízlések és pofonok. Ha neked nagyon tetszik, nyugodtan csináld meg, egyszer van szalagavatója az embernek. Esetleg nem ilyen erőteljesen, mint a képen. :)
2014. szept. 16. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szalagavatóra való. Nagyon túlzás.
2014. szept. 17. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
11%
Istenem a majomkodás....Egy lényegtelen semmi apropóbol ráadásul..De csináld! Mázold magad szénbányászra, végülis mindenki úgy csinál magából bohócot ahogy akar. Anyád lennék ki nem engednélek így az utcára, hogy még nem acsak magadat de a családodat is égesd.
2014. szept. 17. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Én bevállalnám. De csak a bankett részére.

A hivatalos, ünnepség részre feltenném a rúzst és a szemsminket leegyszerűsíteném, mondjuk csak pár tusvonalra. Aztán a bankettre hozzácsinálnám a többit.

Mondjuk személyiség kérdése is hogy kinek állna jól. Rajtam senki nem lepődne meg ha így jelennék meg de ha valakihez nem illik, akkor eléggé fura tud lenni.

24/L

2014. szept. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!