Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink és haj állna...

Milyen smink és haj állna jól? (képpel)

Figyelt kérdés

sminkben alapozóra és pirosítóra nem gondoltam. szemsmink érdekelne leginkább, milyen színek állnának jól, mit csináljak... stb.

hajam a hátam közepéig ér, milyen frizura állna jól szerintetek? akár képet is mutathattok. (legalább vállig érőt)

2010. jan. 18. 20:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
szerintem a vörös állna jól
2010. jan. 24. 19:06
 22/29 anonim ***** válasza:

Esetleg egy kis barna árnyalat?

A barnát sminkben is nyugodtan kipróbálhatod, hisz fakó a böröd.(ami persze nagyon szép :)).

Én a vöröset nem ajánlanám, mert szerintem akkor nagyon viritana a fejed :D

Esetleg egy halvány rózsasín szájfény? vagy a barack is jól állna... :)

Neon szineket semmi képpen ne,de egy tengerkék vagy lila smink nyugodtan mehet.Viszont egy jó tanács: Ha új sminket szeretnél, akkor azt elöször mindenképpen próbáld magadnak megcsinálni.Tapasztalatból tudom, hogy nincs is annál rosszabb, mikor indulás elött 30 percel még a sminkeddel kell szarakodnod... :)

Szerintem pedig minden férfi másképp vélekedik a cicaszemekről.Ezen hülyeség agyalni :D

2010. jan. 24. 20:23
 23/29 anonim ***** válasza:

[link]

ehez mit szólsz?

2010. jan. 24. 21:58
 24/29 anonim ***** válasza:
csak mert az arcod ilyen lesz 35 évesen
2010. jan. 24. 21:59
 25/29 A kérdező kommentje:

pff undorító:D

és nem lesz ilyen az arcom :)

nem sminkelem agyonra magam nem kell aggódni amiatt..

szolidabb sminket csinálok magamnak, ha csinálok, és enm úgy hogy 20kilo smink van rajtam..

2010. jan. 24. 22:01
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép arcod van.

Elég ha kihúzod szemcerkával, meg egy kis szempillaspirál és kész is.

Ha nagyon színes hangulatodban vagy: zöld, kék, lila, halvány rózsaszín:) Szerintem kisérletezgess, aztán meglátod hogy mi áll jól neked.

2010. jan. 25. 12:09
 27/29 anonim válasza:

Szerintem hangsúlyozd a szemed, csak szemceruzával, spirállal, meg egy kis szájfény, esetleg egy lehelletnyi pirosító, de azt csak óvatosan. Szép bőröd van, az alapozó nem szükséges sztem.

Haj: nem festesd, mert nagyon nehéz lenöveszteni... szép hajszíned van :-)

2010. jan. 25. 21:52
 28/29 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

eddig utáltam a bőröm, nem igazán tetszett, olyantúl világos.. :D vagynemtudom :)

de itt többen is mondtátok hogy szép bőröm van :) jólesett, köszönömszépen:) a tanácsaitokat pedig megfogadom:D

hajba kicsit világosabbat szeretnék,vagyis csak kíváncsi vagyok hogy hogy állna.. :D azért gondolkoztam szinezőben :) de aztis csak egy tincsen próbálom majd ki a nyár folyamán hogy milyen is :D

2010. jan. 25. 22:00
 29/29 anonim válasza:

Nagyon szép vagy, és természetes, jó, hogy van olyan csajszi is, aki nem akar barbibaba vagy emó lenni :-)

(21.52 vagyok)

22/L

2010. jan. 25. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!