Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink és haj állna...

Milyen smink és haj állna jól? (képpel)

Figyelt kérdés

sminkben alapozóra és pirosítóra nem gondoltam. szemsmink érdekelne leginkább, milyen színek állnának jól, mit csináljak... stb.

hajam a hátam közepéig ér, milyen frizura állna jól szerintetek? akár képet is mutathattok. (legalább vállig érőt)

2010. jan. 18. 20:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Miért utálnák?:o

Rosszat fogtál ki :D

2010. jan. 19. 01:36
 12/29 anonim ***** válasza:
28%

Miért szeretnék? :O

Főleg ha elkenődik és úgy néz ki az ember lánya mint egy panda... :)

Tapasztalat, hogy a férfiak jobban szeretik a nőket smink nélkül mint sminkkel. Függetlenül attól, én mit/kit fogtam ki. Arra meg neked ne legyen gondod :D

2010. jan. 19. 02:28
 13/29 A kérdező kommentje:

cicás szemet amúgy se csinálnék :P

tussal pedig nem kenődik ;):D

és amúgyis.. kinek a pap, kinek a papné :D mellesleg a barátom inkább azt szereti ha nincs sminkem, de ha mégis, akkor a természeteseket inkább :)

2010. jan. 19. 14:36
 14/29 anonim ***** válasza:
56%

"mellesleg a barátom inkább azt szereti ha nincs sminkem" --> ugyemegmondtam...

Egyébként szép csaj vagy smink nélkül. Sminkkel csak tucat-lány lennél.

2010. jan. 19. 15:03
 15/29 A kérdező kommentje:
De nem úgymond "tucatlány" akarok lenni, csak egy természtes sminket szeretnék, amivel nem is tűnök ki. De mégis egy "keretet" adna a szememnek. Meg 1-2 eseményre :)
2010. jan. 19. 15:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Világos barack vagy rózsaszín, esetleg barna szemhéjra, és esetleg alul egy kicsit barnával kontúrozni, felül spirálozni. Ennyi elég, és ezzel természetes hatást érsz el. :)

Amúgy az én Párom pont azt szereti ha erősen sminkelek, meg tussal erőteljesen kihúzom. :D Ezek a férfiak... :)

20/L

2010. jan. 19. 19:02
 17/29 A kérdező kommentje:

ki érti őket:P

ők meg a nőkre mondják ezt;):D

2010. jan. 19. 20:12
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy az én Párom pont azt szereti ha erősen sminkelek, meg tussal erőteljesen kihúzom. :D Ezek a férfiak... :)

20/L

Úgy látszik nem Rád vágyik...

2010. jan. 19. 22:15
 19/29 A kérdező kommentje:
Hajszínben jól állna a (természetes)szőke melír? :) vagy csak egy egyszerű természeres szőke? :)
2010. jan. 24. 18:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Hiaba hadakoztok a smink ellen, natur lanyok, mert a pasik igenis imadjak a dogos cicaszemu bombazokat:-)Persze minden attol fugg, hogy kinek mi all jol, ugye...
2010. jan. 24. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!