Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sorrendbe kell sminkelni?

Milyen sorrendbe kell sminkelni?

Figyelt kérdés

1Korrektor 2alapozó?

milyen korrektort ajánlatok tekem sötét karikás szemre?

2010. jan. 18. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
én úgy tudtam h 1. korrektor 2 alapozó de a max factor új smink dvdjén a fazekas cs rihárd a görög zitát először alapozza, aztán rá a korrektort bele dolgozza a még nem odaszáradt alapozóba, én úgy csinálom már, aztán rá kis púder, de az első változat is okés.. a max factor sminkcuccok nagyonjók, ha nincs rá keret- mostanába nekem nincs- akkor meg az essence cuccok.. nagyon olcsók és tényleg minőségiek.
2010. jan. 18. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Alapozó.

2.Korrektor.

3. púder.

:)

2010. jan. 18. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha sminkeled a szemed,akkor eloszor azt. (korrektor majd ra a szemsmink) aztan johet az alapozas, majd korrektorral eltuntetheted a hibakat es a vegen fixalhatod porral. Majd arcpir.

Draga korrektorbol csakis a Mac-et ajanlom, olcsobbol egesz jo a Maybelline Mineral corrector.

2010. jan. 18. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!