Köldök piercing, megéri?
Sziasztok! A helyzet az hogy már van egy orrpiercingem, és az nem is volt vészes, nem is fájt nagyon, elég gyorsan begyógyult, stb., viszont nagyon szeretnék a köldökömbe is egyet, amiről viszont nem sok jót olvastam. Mindenki írja hogy gennyes meg vérzik hónapokig, könnyen begyullad, fáj... megéri ez a sok cécó, tényleg ilyen szörnyű következményei lehetnek, vagy csak éppen a rossz véleményeket olvastam?
Illetve léci, akinek viszonylag jó tapasztalata volt a szúrással kapcsolatban, leírná, hogy hol csináltatta (már ha Budapesten történt)?
Köszike!
Szia!
Nekem van, érzésteleníto nelkul szúrták, fajt, de annyira jo volt hogy eldöntöttem , alulra is kell :D
Nekem eleinte gennyes volt ,de annyira semmiség!
Ha neked is tetszik mindenképp csinaltass!
16/L
Legtöbb helyen amugy adnak erzestelenitot.
8 (lassan 9) évvel ezelőtt csináltattam, kaptam érzéstelenítőt, így a szúrás nem fájt, csak akkor volt kicsit rossz, mikor már kiment a hatása.
Begyulladt, pedig télen csináltattam, nőtt bele egy gennyes vérhólyag vagy mi. Azt kinyomtam, tiszta szeszt nyomtam át a lyukon egy pipetta segítségével, az ékszert is lefertőtlenítettem, visszatettem, szépen begyógyult, utána már nem volt semmi baja.
Akkor, meg még pár évig nagyon tetszett, de már csak azért van benn, mert megszoktam és furának látom a hasam, ha nincs benn.
A WestEnd-ben csináltattam, de én már meg nem mondom a szalon nevét :D
#5-ös Nem tudom, hogy érzéstelenítenek-e még, lehet, hogy nem... 8 évvel ezelőtt én még kaptam. Aztán lehet, hogy drága és már nem éri meg nekik :D
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!