Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes műkörömépítő tanfolyam...

Érdemes műkörömépítő tanfolyamra mennem?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes úgy elmenni tanfolyamra,ha nem rajzolok szépen,mert szerintem minden a technikán múlik,azt meg ugye meg lehet tanulni,mint gondolom a műköröm építést.

2014. szept. 2. 14:06
 1/5 anonim válasza:
Azért egy bizonyos fokú kézügyesség nyilván kell hozzá.
2014. szept. 2. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Kézügyesség kell hozzá, de rajzolni tudás nem. Van ismerősöm, aki elvégezte. Nem rajzolt sose. Viszont nagyon szép mintákat tud készíteni.

Viszont ismerek olyan dolgozó körmöst, aki egy egyszerű mintát se tud szépen megcsinálni.

2014. szept. 2. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
A technika és a díszítés az két külön dolog, ebben a két kategóriában indulnak a műkörmös versenyek is. Mindkettőt meg lehet tanulni, de persze azok akik nagyon jók diszitesben, jól tudnak rajzolni is. De az is lehet, hogy nem is vagy tisztában a képességeiddel, pl. én tudtommal nem vagyok jó rajzbol, de körmökre szépen festek.
2014. szept. 3. 09:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi. :)
2014. szept. 3. 21:55
 5/5 anonim válasza:
az én körmösöm pl egyetlen mintát se tud rajzolni csak vonalakat max de se egy pillangó se semmi a mosolyvonala csak a mandulán szép meg a hegyesen de 14 hétig tart a köröm (3 hete volt fenn aztán 5 hét kórház így nem tudtam menni, szültem vele és utána még 6 hétig nem mentem. Én a tartóssága miatt járok hozzá. Max lejjebb adok az igényeimből.
2014. szept. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!