Ha naponta púderezem az arcom hogy ne látszódjanak a pattanásaim, az nem tesz rosszat?
Én úgy tudom ront rajta,hiszen minden smink megneheziti az arcot és ögerszik tőle a bőr..nekem is vannak pattanásaim,de ez van,fiatal vagyok még,nagyon ellene nem tudok mit tenni..max tegyél rá pakolást,hogy kicsit visszahúzódjanak,eltűnjenek.
Napi szinten biztosan nem tenne jó a smink az arcbőrnek..
De rosszat tesz, mert eltömíti a pórusokat. A pattanásokat nem elfedni kell, hanem megszüntetni. Ha elfeded, lassabban gyógyul, nem lélegzik rendesen a bőr, könnyebben öregszik/kiszárad.
Használj fekete szappant vagy kénes szappant (utóbbi olcsóbb) arctisztításhoz, az ilyen Garnier meg Clean and Clear féle hülyeségek nem érnek semmit. Illetve vegyél patikában Spiritus Salicylatus-t. Ez a Naturlandnak a terméke, szalicilsavas hámlasztó. NE kend be vele az egész arcod, fülpálcikával vidd fel este csak a pattikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!