Milyen színű legyen a körmöm évnyitón?
Miért kell b@xogatni? Feltett egy kérdést. Ha nem tetszik akkor más kérdésre válaszoljatok!
Szerintem francia legyen.
Jézus, itt gyiken mindenki ennyire szent fazék? Komolyan mi a franc olyan nagy baj van egy halvány színes körömmel? Miért ne lehetne 14 évesen? Nekem a szüleim elég szigorúak voltak mindig, de ilyen jelentéktelen dolgokkal, hogy körömlakk, meg enyhe smink, sosem foglalkoztak. Kb. 6 éves lehettem amikor megkaptam az első gyerekes smink készletemet a búcsúban, mert egyszerűen mindig is foglalkoztatott a szépítkezés, és így voltam boldog. Mégsem lettem 14 évesen szét dugva, 20 évesen vesztettem el a szüzességem, azzal a férfival, aki azóta a férjem.
Az a baj a mai szülőkkel, hogy nem törődnek a gyerekekkel, és a-helyett, hogy a fontos dolgokra fektetnék a hangsúlyt, és jó kapcsolatot alakítanának ki a gyerekkel, ilyen hülyeségekkel foglalkoznak, hogy ki van-e festve a körme.
Szerintem franciára csináld, az a legszebb! :) és azért suliba sem fognak megszólni. 31/N
#9:köszii arik vagytok^ am.ment a zöld mindenkinek aki válaszolt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!