Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok Csukló tetoválás egy...

Lányok Csukló tetoválás egy pasin sztetek milyen?

Figyelt kérdés
Tetkót szeretnék csuklóra de várom a további ötleteket h szerintetek hol is nézne ki jol :)
2010. jan. 14. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

nekem a tetkó úgy tetszik, ha valaki nem gizdaságból teszi fel magára, hanem mert jelent valamit neki, vagy emlékezteti valamire.

a csukló azért jó hely, mert ha olyan helyre mész, ahol nem akarod, hogy lássák, (pl munkahely) felveszel egy órát és nem látszik

a nyak hátsó részén tetszik még ( azt is el lehet tüntetni egy galléros inggel)

vagy még a vádlin.

a lapocka meg a kar tetkó szerintem az tipikusan mutogatós, fú de király vagyok van tetkóm hely.

2010. jan. 14. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem alapból nem jön be a tetoválás, de a csukló az nem rossz, mert nem feltűnő és pici tetkót lehet oda csináltatni. Milyen mintát szeretnél?:)
2010. jan. 14. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:
valami nonfi vagy arab szöveg:élet, halál :)
2010. jan. 14. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
szexi:)csak jól gondold meg, mit varratsz magadra, mert ugye az egész életeden át viselned kell...:)
2010. jan. 15. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:

szexiii :)

egyik haveromnak van a csuklója körül láng tetoválva...annnnyira jóóó!:D

2010. jan. 16. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!