Mennyire vagyok szép? Pozitív és negatív válaszokat fogadok
2014. aug. 18. 13:04
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
Mindjárt küldök alakos és le engedel hajasat
2014. aug. 18. 14:05
12/19 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, csak épp nem nézel ki valami előnyösen. Olyan fakó vagy, a körmöd olyan kis csutka meg úgy néz ki, mint ami le is van pattogva, a hajad olyan, amit inkább csak zuhanyzáshoz kéne viselni és annyi effekt van az arcodon, hogy a fél szemöldököd meg az összes vonásod eltűnt. Mi lenne, ha egy olyan kép alapján szeretnél véleményt, amin alapból jobban nézel ki, mert mondjuk mosolyogsz, meg nem zsíros a hajad, de nincs szétszerkesztve? Ugyanis így valószínűleg elég távol áll a valóságtól a kép.
A szemed nagyon szép egyébként, de egy kevés smink jól állna neked, kihangsúlyozná.
13/19 A kérdező kommentje:
Képzeld nem zsíros a hajam csak haj mosás után készült a kép, a bőrom egész barna csak a fény úgy sütöt rám, a körmöm Csutka csak akkor kezdték kezelni, ja és nem vagyok olyan aki egy kiló sminket rak magára
2014. aug. 18. 14:17
14/19 A kérdező kommentje:
4-es a frufru nem áll jól nekem többször próbáltam, általában levan engedve a hajam mert a.Nyakam viszont hosszú meg ha a képen nem is látszik
2014. aug. 18. 14:23
16/19 anonim válasza:
Na, ez a második már jobb kép, előnyösebb. Megmondom őszintén, az én ízlésemnek kicsit túl kislányoska vagy, de helyes, csinos kislány.
17/19 anonim válasza:
4-es vagyok :) a teljes kép alapján 10/9 nagyon szép lány vagy :)
18/19 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy. Gyönyörű a szemed. 10/10
19/19 pinkpancser válasza:
Az első képen a szemed szép, de összességében valahogy furcsa a kép. A második viszont nem lehet sokat mondani. Egyszerűen szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!