Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor cserélhetem ki a fülbeva...

Mikor cserélhetem ki a fülbevalóimat?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken szúrták át a fülem. Forgattam, de még egy nagyon picit fáj ha sokat csesztetem. :\ mikor cserélhetem ki? mert kiszeretném cserélni egy másikra, mert ami most van benne, az egy masni, és mindenbe beleakad. Meg nemis tetszik annyira. :\ Köszi a válaszokat
2010. jan. 14. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
2hetet kell vele várni.
2010. jan. 14. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó párszor szúrták már a fülem, úgyhogy van tapasztalatom :) Semmiképpen ne vedd még ki!! Várj vele egy hónapot (hidd el, megéri) Ha begyulladna a füled amiatt, hogy a füli mindenbe beleakad, akkor esetleg cseréld ki egy szintén OROSI FÉM fülbevalóra. (ne ezüstre, ne aranyra) Ha esetleg porcba szúrták, akkor akár 2 hónapot is várj! Tudom, nem az igazi,ha nem tetszik a füli, de ha most kiveszed szépen be fog gyulladni :( (sajnos tapasztaltam)

Úgyhogy kitartás! Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 14. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan cseréld ki. De ne bizsura mert akkor tényleg begyullad. Ja és miután kicserélted, jól kend be bepanthennel vagy tetrannal, de a betadine is jó rá. Nem lesz vele semmi gond.
2010. jan. 14. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mikor először szúrták a fülemet, két hét után kivettem és utána begyulladt, ki kellett vennem és beforrt. Utána újra szúrattam és akkor 1 hónapot vártam vele. Nem gyulladt be és nem is fájt. Várj még vele gy picit.
2010. jan. 15. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad kicserélni ilyenkor 4-5 hónapig!
2010. jan. 16. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!