Mikor cserélhetem a köldök pc-t? 3 hetes lesz kedden?
Figyelt kérdés
piros kicsit gennyezik....kivehetem vagy még várjak? és mennyit?2011. jan. 1. 16:43
2/8 anonim válasza:
2hetet min. de aztán ápold mindennap.
1pohár vízbe 1teáskanálnyi só majd annak az oldatával lehet önteni a pc-dre.
De ha van fertőtlenítőt éjszakára használd azt is.
18/F
3/8 A kérdező kommentje:
akkor méh várjak? ne cseréljem ki?
2011. jan. 1. 17:12
4/8 anonim válasza:
Még ne.
Mondom 2hét a minimum ha még szivárog a cucc belőle akk várni kell.
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg kicserélheted, bár tény, hogy kicsit nehezebben gyógyul/fájhat. Jobban jársz, ha vársz, de ettől kicserélheted...Én a fülbevalókat 1 hét után kikapkodtam. Ha jót akarsz még vársz kb. 1 hetet.
6/8 A kérdező kommentje:
jó jó:) várok egy hetet köszönöm szépen:)
2011. jan. 1. 21:58
7/8 anonim válasza:
6 hónapig tuti ne cseréld le,mert előbb azt kell megszoknia a bőrödnek jó sokáig ami most van benne!!
8/8 anonim válasza:
Ja és a fülbevalót előbb lehet cserélni..az egy dolog!De nagyon veszélyes piercinget cseréltetni 1 hét után, nagyon könnyen elfertőződhet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!