Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Na az van hogy ööö átszúrtam...

Bianka122 kérdése:

Na az van hogy ööö átszúrtam a fülemet és nem találom a fülemen a jukat mitcsináljak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Szúrj még egyet ha ilyen h#lye vagy....
2014. aug. 15. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Először is fogadd gratulációmat, amiért magadnak átszúrtad, mivel gondolom, fogalmad sincs, mik azok az akupresszúrás pontok, hol vannak a fülben az idegek, kíváncsi vagyok, volt-e annyi eszed, hogy legalább gyógyszertári steril tűt használj, lefertőtlenítetted-e a felületet, használtál-e gumikesztyűt.

Remélhetőleg a füled szinte egyből visszagyógyult, hagyjad szépen békén, ne piszkáld, mert elfertőződhet.

Ha meg annyira szeretnél fülbevalót, két-három hét múlva menj el szakemberhez, aki tudja, hova szúrhat és normális orvosi fém ékszert tesz majd be.

2014. aug. 15. 17:32
 3/9 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ neeeeeeeeeeeeeeee végem :DDDDD
2014. aug. 15. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne f.ssál, belehalni nem fogsz, csak most hagyd békén.
2014. aug. 15. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Most ez komoly? Előtte nem ártott volna tanulmányoznod hogy hogyan is kell ezt csinálni... mert nem úgy hogy átszúrod egy varrótűvel, aztán kihúzod és... hopp lyuk már nincs is.
2014. aug. 15. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem jól csináltad.

Fogsz egy steril injekciós tűt, lefertőtleníted a szúrandó felületet, hátulról átszúrod a cimpát ügyelve hogy "jó helyen" bukkanjon elő, aztán benn hagyod a tűt (teljesen).

A szintén alaposan lefertőtlenített fülbevaló (egyenes, "srófos" kell ilyenkor) hegyes részét betolod a tű végén a lyukba (pont passzolni szokott) és betolod az egészet füledbe, a tű kimegy hátul, a fülbevaló bekerül a helyére, aztán még egyszer átfertőtleníted.

Én többet lyukasztottam magamnak ugyanígy, szépek lettek, nem volt gyulladás, fertőzés, komplikáció, se fájdalom.

2014. aug. 15. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:
már nem tudok vele mit csinálniiiiiii ahhhwwww
2014. aug. 15. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
De. Fertőtleníted, nem piszkálod, vársz jópár napot, amíg begyógyul és reméled, hogy addig nem gyullad be, aztán később újrapróbálod szakszerűen vagy még inkább megkérsz egy szakembert, komolyan, nem olyan drága...
2014. aug. 15. 19:15
 9/9 A kérdező kommentje:
okés köszönöm :D
2014. aug. 21. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!