Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Arcbarnito puder van markas...

Arcbarnito puder van markas termekek kozt is?

Figyelt kérdés
Csak az avonost es oriflamest ismerem, de azok olyan sargas szinuek es jobb minoseget szeretnek.
2010. jan. 13. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:

A manhattan márkának van bronzosítója, csak az nem "golyós", mint az avon meg oriflame, hanem tégelybe préselt, viszont nagyon jó, én nem csak bronzosítani használom, hanem néha kontúrozásra is. nagyon szép hatás érhető el vele. De biztos vagyok benne, hogy ha bemész egy Dm-be vagy Rossmann-ba, sok márkánál találsz bronzosítót. Szerintem mind árul, csak lehet azért nem találsz éppen, mert szezonálisan dobja ki az adott márka, szóval nyáron. nekem még a Rossmann-os Essence márkától van barnító púderem.

L20

2010. jan. 13. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi:)
2010. jan. 14. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs mit, remélem segítettem is valamit!
2010. jan. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!