Leleményes, és lelkiismeretes profi tetoválóművészt keresek. Ötletek?
Figyelt kérdés
Leleményes, mert nincs konkrét ötletem, de el tudom mondani milyen dolgok fontosak nekem az életben... ebből ötleteljen ki valamit :)
Lelkiismeretes, mert megmondja, ha valami nem nézni ki jól, illetve lebeszél a hülyeségről, és nem a pénz neki a legfontosabb.
Profi, mert profi... kvázi a munkái szépek...
Boris-t és Müllner Csabát ajánlják többen (Boris tattoo és tattoo de sade) Náluk esetleg járt valaki?
Köszönöm
2010. jan. 13. 09:04
2/3 anonim válasza:
Ink Demon Tattoo-Győr Király u. 5
Csak ajánlani tudom, és mikor ott voltam, épp az ETOcsapatkapitánya volt elöttem, ugyhogy lehet h találkozol, egy híreséggel is...mert szinte mindenki odajár...megis értem, kiváló munka!!!
3/3 anonim válasza:
Kolozsvári Csaba
nagyon profi és szép munkát végez, csak ajánlani tudom
Dark Art tattoo, Teréz krt 35.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!