Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket hordjak Gimibe?

Milyen sminket hordjak Gimibe?

Figyelt kérdés

Milyen szolid sminkeket ajánlatok gimibe?

Légyszi irjátok le hogy mit használhatnék :)

2014. aug. 6. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
szerintem ne sminkelj minden nap, csak alkalmakra. nem tesz jót. ha mindenáron szeretnél, akkor egy kis szemceruza de csak felülre, esetleg szempillafesték. rúzst, szemöldökceruzát, ilyesmit ne! az suliba sok!
2014. aug. 6. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha problémás a bőröd, akkor használhatsz BB krémet, korrektort, szemedre szempillaspirált, és mondjuk egy színezett ajakápolót/labellot. Ennyi elég is bőven. :)
2014. aug. 6. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség ,hogy csak keveset mert még gyerek vagy .Volt olyan osztálytársam kilencedikben aki kb minden cicaszem sminkben jött ,de nem mutatott rosszul mert mert illet a személyiségéhez....ha persze szolidabb lányok közé sorold magad elég a spirál +bb krém . Én úgy vallom hogy a smink vagy legyen látható vagy egyáltalán ne legyen mert a fehér lapot ha átkened fehér festékkel mit érsz el vele ?
2014. aug. 6. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, és köszi mindenkinek
2014. aug. 6. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
alapozó/korrektor és szempillaspirál.szerintem ennyi bőven elég.
2014. aug. 7. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!