Milyen sminket hordjak Gimibe?
Figyelt kérdés
Milyen szolid sminkeket ajánlatok gimibe?
Légyszi irjátok le hogy mit használhatnék :)
2014. aug. 6. 18:10
1/5 anonim válasza:
szerintem ne sminkelj minden nap, csak alkalmakra. nem tesz jót. ha mindenáron szeretnél, akkor egy kis szemceruza de csak felülre, esetleg szempillafesték. rúzst, szemöldökceruzát, ilyesmit ne! az suliba sok!
2/5 anonim válasza:
Ha problémás a bőröd, akkor használhatsz BB krémet, korrektort, szemedre szempillaspirált, és mondjuk egy színezett ajakápolót/labellot. Ennyi elég is bőven. :)
3/5 anonim válasza:
ez hülyeség ,hogy csak keveset mert még gyerek vagy .Volt olyan osztálytársam kilencedikben aki kb minden cicaszem sminkben jött ,de nem mutatott rosszul mert mert illet a személyiségéhez....ha persze szolidabb lányok közé sorold magad elég a spirál +bb krém . Én úgy vallom hogy a smink vagy legyen látható vagy egyáltalán ne legyen mert a fehér lapot ha átkened fehér festékkel mit érsz el vele ?
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, és köszi mindenkinek
2014. aug. 6. 23:28
5/5 anonim válasza:
alapozó/korrektor és szempillaspirál.szerintem ennyi bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!