Szerintetek sok, vagy pont elég ilyen sminkelés gimnáziumba?
Figyelt kérdés
bb krém/színezett hidratáló, korrektor, egyszerű/egyszínű szemhéjfesték, szempillaspirál, szemhéjtus (vékony vonal, de nem mindig rajzolok fel, csak néha-néha),szemöldökceruza
Szerintetek sok, vagy pont jó?
2014. aug. 6. 11:07
1/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, a púdert kihagytam!
2014. aug. 6. 11:09
2/23 anonim válasza:
Szerintem sok..gimiben teljesen felesleges ennyire kimázolnod magad.
3/23 anonim válasza:
A szemhéjfesték és szemhéjtus nem kell. Akkor már nagyon ki leszel mázolva. Jobb a természetesebb megjelenés. :)
4/23 anonim válasza:
én 9.-es leszek, és fehéresezüst szemceruzát, barna/fekete szemípirált meg cemöldökport fogok használni
5/23 A kérdező kommentje:
és hogyha külön,külön használnám a szemhéjtust és a szemhéjfestéket?
2014. aug. 6. 14:57
6/23 anonim válasza:
Szerintem így sem olyan sok, de ha külön használod őket, akkor még jobb lenne.
7/23 A kérdező kommentje:
Amúgy a szemhéjfesték sima, kicsit csillogós barna (de több féle barna van) és lilák vannak még.
2014. aug. 6. 15:12
8/23 anonim válasza:
nude árnyalatok szerintem mehetnek, bár én 9.-ben még nem használnék szemhéjpúdert. inkább matt dolgokat, esetleg nagyon picit fényeseket válassz, ha már nagyon ragaszkodsz a szemfestékhez
9/23 anonim válasza:
A szemhéjtust gimiben még én is túlzásnak tartom. Lilára sem festeném a szemem, de a barna különböző árnyalatai természetesek, szerintem az nyugodtan mehet. Esetleg egy icipici pirosítót/ bronzosítót tehetnél az arcodra, hogy a fiatalságodat, a bőröd üdeségét hangsúlyozd.
26/N
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De akkor is túl sok a tus, ha nem csinálom meg a farkincàt, és vekonyra is húzom?
2014. aug. 6. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!