Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » S. O. S Kihullott a szempillam...

S. O. S Kihullott a szempillam, mi lesz?

Figyelt kérdés
Ma vettem eszre,hogy a bal szememen a felső szempillarésznél kb.2 mm-es részen nincsen szempilla ,teljesen kopasz! Nagyon csúnya látványos is a másik szememhez képest ,mert azon nagyon sok dús szempilla van! Mikor fog visszanőni? Ha egyatalan visszano??? Nagyon megijedtem! Festeni is ritkan festem magamat ,van hogy honapokig nem is festem! :( :( 27/L
2014. aug. 5. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A szempilla is ugyanúgy szőr, mint a haj, a szemöldök, a lábszőr és a többi. Az is cserélődik, tehát kihullik egy-egy néha, nem ritka ugye, hogy szólunk egymásnak, hogy "van egy szempilla a szemed alatt." Nekem is van, hogy hüklyén hull ki egy-egy, pont több egymás mellől, de visszanő, ha nem is pár nap alatt, de vissza fog nőni, ne aggódj.

L22

2014. aug. 5. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi,remélem hamar :) nekem amúgy alig van szőröm ,nagyon ritka a szőrzetem és az is inkább szőkés,ez családi vonás nálunk :)
2014. aug. 5. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
De amúgy még mindig nem értem ,a másik szép dús,akkor onnan miért nem hullott kis? Ez meg most nagyon csúnya így! Kb fele annyi szempilla van a bal szememen ,mint a jobbon..Ez sztem nem normális :/ lehet beültetni szempillát? Létezik ilyen??
2014. aug. 6. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:
NE agódj onnan is hullik csak kevesebb vagy ha dúsabb azért nem tűnik fel
2014. aug. 6. 09:30
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Ha tenyleg alapbol ritkás a szempillád, én a Careprost nevű szempillanövesztőt tudom ajánlani, mert kivétel nélkül mindenkinek nagyon szép, hosszú szempillákat varázsol pár hét alatt (szemöldökre is lehet alkalmazni)

Nekem bevált, bátran tudom ajánlani.

2014. szept. 3. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!