Hogyan kell kivenni a köldök piercinget? Csavarni, vagy lepattintani alját, tetejét?
Figyelt kérdés
Ilyesmim van, ezt szeretném kicserélni, csak nem tudok nekiállni:D
Ha lehet, akk csak azok írjanak, akik biztosan tudják, ne olyanok, akik "SZERINTEM így vagy úgy", köszi!
2010. jan. 11. 22:56
1/8 anonim válasza:
csavarni :)
deh lehet h nehézkess lesz, nekem is az volt mert a pc-s tul erösen csavarta rá aztán csak osztálytársam tudta lecsavarni nekem :D
2/8 anonim válasza:
Ha nem jön le, akkor még mindig ott a flex :D
3/8 anonim válasza:
csavarod a felső bogyót óra járásával ellenkező irányba, azaz balra, mintha egy sima csavart lazítanál
4/8 anonim válasza:
Egy kb. 1,5m-es kötéllel hozzáerősíted egy villanyoszlophoz, és elrohansz. :-)
5/8 anonim válasza:
csak a felső(kisebbik) bogyót tudod lecsavarni, ha nem megy akkor fogóval próbáld meg. Biztos siker! 22/L
6/8 anonim válasza:
12:07-es vagyok.
Neki is én mondtam és sikerült:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
7/8 A kérdező kommentje:
10:32, mutasd meg először Te, hogy hogyan kell, utánad megcsinálom én is!
a többieknek köszönöm a választ, de inkább hagyom még egy kis ideig:)
2010. jan. 12. 15:28
8/8 anonim válasza:
hát egyértelműen a tetejét kell lecsavarnod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!